dissabte, 5 de desembre del 2009

Mira si he vist meravelles...

Pont i dies de descans, ja es trobaven a faltar. Descans per, amb tranquil·litat, preparar aquesta setmana i mitja que ens manca fins Nadal. I sí, he dit bé: Nadal. Espanta pensar que aquell sopar que marcava el fi de curs semba que haja estat ahir; per no dir res de setembre, del concert d’obertura de curs, de totes les nits de ruta destroy* o de tantes vesprades ocupades per les què hem passat enguany. Per a totes aquestes últimes, totes les mesures de temps se’m fan massa amples i intel·ligibles. I és que amb aquell 31 de desembre per Ca Revolta a les esquenes, ja hem de pensar quin serà el què fer per aquest any.


*I precisament fou de camí a la ruta destroy de Godella quan el descobrí [Carles Dénia]; hui ha aparegut inesperadament. D’ençà, mira si he vist meravelles...


6 comentaris:

Espai Alemany ha dit...

Quin gran descobriment feres! Bona musiqueta per recordar els bons moments de l'any i començar el nou (ai no, el 10! xDDD) amb les millors perspectives ;)

Ich bin G ha dit...

Ostres, també tu? Mira que havia llegit el "juguem a viure" alguna volta entre altres usuaris d'ací, però no hi havia clickat per averiguar qui era propietari d'aquest compte haha!

Et seguiré Paquet ^^

Anònim ha dit...

Sii, ja queda res per a Nadal, i per suposat que em tindreu per allí!
De fet, espere que prepareu un sopar de Nadal com déu mana per al dijous 17!! xD

ens veiem prompte!
bsts

Noiadevidre ha dit...

Ai, no em faces pensar en el pas del temps, que "ausaes"! Se m'està passant tot volant.

Què gran, just quan vaig obrir este post l'altre dia, estava escoltant jo també Carles Dénia, després de mogolló de temps sense escoltar-lo!

Cap d'any... mi no saber que haser...

Bé, se betxem prompte, eh! que se vos troba a faltar!

Pau Berga ha dit...

Doncs prova a viure, simplement, les grans aspiracions venen soles...


Paqueeet tu tamé per ací! Recorda que et segueixo ^^

Benimelieta ha dit...

buaaaaah! nadaaaaal! quina por! sols de sentir eixa paraula m'agarren ganes de gitar-me a dormir i no tornar fins febrer a després d'examens, que ara ens ve lo boooooo... ai pac... pac, pac... quin mal rollo el nadal...