dilluns, 1 de juny de 2009

Cap a la independència i el socialisme.

L’insostenibilitat de l’actual model urbanístic promogut des dels nostres ajuntaments als diferents pobles de la comarca com és el cas del Coto Català a Llíria, o el de Porxinos a Riba-Roja; una xarxa educativa precària basada en el negoci dels barracons fins al punt de trobar “instituts” sencers formats únicament per aquestes aules prefabricades com és el cas de l’IES Laurona; una xarxa deficient i, a cops, inexistents, de transports públics; un hospital que cada dia pareix més llunyà i que ja no podrà abastir les necessitats de les comarques del Camp de Túria, Serrans i del Racó d’Ademús; la marginació sistemàtica de la cultura i la llengua catalanes a les nostres viles i l’inexistència d’una alternativa real d’oci per als i les joves de la comarca; l’actual model de societat patriarcal o el propi sistema capitalista que ens condueix cap a la precarietat; etc., tan sols són algunes de les problemàtiques a les quals hem de fer front cada dia els i les joves del Camp de Túria. Problemàtiques que han fet que siga necessari organitzar-se, amb l’Assemblea de Joves del Camp de Túria, per tal d’oferir una alternativa real als nostres pobles i, d’aquesta manera, construir l’alternativa nacional: els Països Catalans.És per això perquè, aquest dissabte 6 de juny, l’Assemblea de Joves del Camp de Túria ha organitzat una xerrada amb Pepe Ruiz, col·laborador en Radio Habana durant l’estiu de 2008, qui ens contarà les seues experiències durant la seua estança a Cuba per, en acabar, passar el vídeo de “Diario de una motocicleta” de Walter Salles.

A les 18h. al Casal Jaume I de Llíria (Av. Dels Furs 17).

Organitza’t i lluita.


ajcampdeturia@gmail.com

www,ajcampdeturia.ppcc.cat4 comentaris:

Josep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Josep ha dit...

Iea Paquito, com te va tot? A vore si fas unes coquetes i les provem tots! Que tingues sort este mes i ens veiem de festa quan abans millor ;) Salut!

Arnau ha dit...

Ais, que mal vos veig pel Camp del Túria.

Hehe, vinga Pac, a vore, si em presentes al teu amic o i jf, i eixim anem de festa, xD.

Cuida't

Anònim ha dit...

Doncs sí, tal i com estan les coses a la nostra terra, és més necessari que mai organitzar-se a nivell local, comarcal i nacional!! Endavant!