diumenge, 17 de gener del 2010

Per principis i per respecte...

I és que això era ja el que em faltava per veure. No és prou en saber que tens unes dues hores de viatge per anar a casa quan, amb cotxe, no hi ha ni mitja hora; gairebé dos hores en uns combois que fan pena i que, quan plou, tenen goteres; en saber que si es donara el cas que perds el metro t’hauràs d’esperar 40 minuts més en una estació oberta on fa fred i ni tan sols hi ha lavabos ni bancs suficients per tots els i les usuàries; en saber que estàs fent ús d’un servei que cada dos per tres acaba avariant-se fent-te perdre encara, com si ja no fora suficient, més temps del que ja es perd; o en saber que el viatge d’anada (solament l’anada!) et va a costar uns 2’60€ -recordem que metrovalencia és el metro més car de tot l’Estat-, 2’60€ per tota eixa precarietat! Però ja no solament això, sinó que damunt, FGV té la barra de ficar en cada porta un anunci de propaganda dient que “per principis i per respecte a la resta dels viatgers, jo sí pague el bitllet” afegint que amb el bitllet mensual el viatge t’ix a 0’23€ si fas 4 viatge al dia!

I jo em dic, però tindran barra? Encara es pensaran que els i les usuàries que no tenim més remei que fer-ne ús, ens apeteix passar-se una mitjana de 6h diàries passejant-se amb i per les meravelloses instal·lacions de metrovalencia perquè el viatge ens isca a 0'23€! Amb metrovalencia! Servei de transport públic en què el passat 3 de juliol de 2006 moriren 43 persones i n’hi hagueren 46 de ferides! A més, per principis i per respecte? Jo per principis i per respecte entenc que el transport públic ha de ser gratuït i de qualitat; això que podríem anomenar incentius per aquests transports més respectuosos amb el medi ambient (veus, això sí que serien principis i respecte). Però no senyors, per principis i per respecte i perquè així ho demana FGV, fiquem l’altra galta. Doncs no; jo, per principis i per respecte, NO PAGUE METROVALENCIA.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Paco! No puc estar més d'acord amb tu!
Som moltes les que patim les desgràcies d'aquest servei públic. Sense anar més enllà, ahir que tornava de Gandia a les 20h, arribí a casa a les 22.15h. Pots creure que haja tardat dues hores i quart en arribar a ma casa?!
I sinó, encara recorde aquell dia que es va fotre el metro a l'altura de Fuente del Jarro... Perquè tenia bona companyia, que sinó, no ho haguera suportat.

És lamentable que ens facen pagar a les usuàries 2.60€ per anar a casa i altres 2.60€ per a viatjar a València. Sembla increïble que s'estén gastant els pressuposts que l'Estat dóna pel desenvolupament dels serveis públics en destruir un barri històric com és el Cabanyal.

Vergonya, cavallers! Vergonya!

Anònim ha dit...

no tenen vergonya, ni la conéixen!
ja està bé de prendre'ns el pèl!

un beset Paco!