diumenge, 17 de gener de 2010

Per principis i per respecte...

I és que això era ja el que em faltava per veure. No és prou en saber que tens unes dues hores de viatge per anar a casa quan, amb cotxe, no hi ha ni mitja hora; gairebé dos hores en uns combois que fan pena i que, quan plou, tenen goteres; en saber que si es donara el cas que perds el metro t’hauràs d’esperar 40 minuts més en una estació oberta on fa fred i ni tan sols hi ha lavabos ni bancs suficients per tots els i les usuàries; en saber que estàs fent ús d’un servei que cada dos per tres acaba avariant-se fent-te perdre encara, com si ja no fora suficient, més temps del que ja es perd; o en saber que el viatge d’anada (solament l’anada!) et va a costar uns 2’60€ -recordem que metrovalencia és el metro més car de tot l’Estat-, 2’60€ per tota eixa precarietat! Però ja no solament això, sinó que damunt, FGV té la barra de ficar en cada porta un anunci de propaganda dient que “per principis i per respecte a la resta dels viatgers, jo sí pague el bitllet” afegint que amb el bitllet mensual el viatge t’ix a 0’23€ si fas 4 viatge al dia!

I jo em dic, però tindran barra? Encara es pensaran que els i les usuàries que no tenim més remei que fer-ne ús, ens apeteix passar-se una mitjana de 6h diàries passejant-se amb i per les meravelloses instal·lacions de metrovalencia perquè el viatge ens isca a 0'23€! Amb metrovalencia! Servei de transport públic en què el passat 3 de juliol de 2006 moriren 43 persones i n’hi hagueren 46 de ferides! A més, per principis i per respecte? Jo per principis i per respecte entenc que el transport públic ha de ser gratuït i de qualitat; això que podríem anomenar incentius per aquests transports més respectuosos amb el medi ambient (veus, això sí que serien principis i respecte). Però no senyors, per principis i per respecte i perquè així ho demana FGV, fiquem l’altra galta. Doncs no; jo, per principis i per respecte, NO PAGUE METROVALENCIA.

2 comentaris:

Maria. ha dit...

Paco! No puc estar més d'acord amb tu!
Som moltes les que patim les desgràcies d'aquest servei públic. Sense anar més enllà, ahir que tornava de Gandia a les 20h, arribí a casa a les 22.15h. Pots creure que haja tardat dues hores i quart en arribar a ma casa?!
I sinó, encara recorde aquell dia que es va fotre el metro a l'altura de Fuente del Jarro... Perquè tenia bona companyia, que sinó, no ho haguera suportat.

És lamentable que ens facen pagar a les usuàries 2.60€ per anar a casa i altres 2.60€ per a viatjar a València. Sembla increïble que s'estén gastant els pressuposts que l'Estat dóna pel desenvolupament dels serveis públics en destruir un barri històric com és el Cabanyal.

Vergonya, cavallers! Vergonya!

m a r i a ha dit...

no tenen vergonya, ni la conéixen!
ja està bé de prendre'ns el pèl!

un beset Paco!