divendres, 23 de gener del 2009

Defensar la terra no és cap delicte.


Encara que puga pareixer mentida encara hui dia hem d’aguantar judicis contra aquells que defensen la seua terra i la seua cultura. Judicis com
el que es celebrava hui contra Vicent Martí i quatre membres més de la Plataforma Salvem l’horta d’Alboraia, acusats d’alteració de l’ordre públic per Manuel Álvaro, alcalde d’aquesta localitat, després que en un plenari celebrat el desembre de 2005, desplegaren una pancarta com a mostra de rebuig al pla que pretenia construir un centre comercial i que destruiria gran part de l’horta d’Alboraia. Un acte que els pot costar 6000€ de multa a cadascú.

I és que sembla que aquesta, la via de la repressió, és l´única resposta d’aquells que s’encaboten en cimentar el nostre país de dalt a baix: el Xuquer, Porxinos, la platja de Xàbia, el Coto-Català, la serra de Fontcalent, la Punta, l’horta de València… amb camps de golf, hotels, urbanitzacions de luxe, centres comercials… Però tanmateix, i per molt que vulguen, nosaltres tenim ben clar que els qui haurien de fer fer front a un juí no són ni Vicent Martí ni cap altra persona que lluite per defensar el nostre territori, sinó tots aquells que no fan sinó destruir-lo. Perquè tenim ben clar que defensar la terra no és cap delicte.




3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi em toca de prop el tema Porxinos... El tema "Coxinos" i la seua monumental ciutat esportiva per al Blavero C.F.
Seh! I es que la nostra comarca, a pesar de no tindre res més que tarongers, carrasques i coscolla; de ser més seca i més àrida que un bocata de terra, i viure del "turisme" de "camp i platja", se la mengen.
Però, com bé has dit, igual que la nostra, tot el País.

Um beijo, Paco! :)

Marina ha dit...

I tant clar... : (


Un beset, pacs

Anònim ha dit...

Bona entrada Paquito! No sabia que tingueres també un blog!! Així que vas directe als meus enllaços!

Salut!