dimarts, 10 de març del 2009

Una vegada més...


Ja son 16 dies els que duu el Tomàs en vaga de fam per la universitat pública. Al cap i a la fi, una eina més de ressò cap a la societat i de pressió cap a les autoritats acadèmiques i polítiques que continuen fent oïts sords a les demandes de molts professors i de la gran majoria d’estudiants de paralitzar el procés de Bolonya per tal d’obrir-ne el debat.


I és que davant tota l’oposició que hi està havent als nous plans d’estudi (recordem les acampades, les 10000 persones pels carrers de València, així com a les demés ciutats del país, el 97% dels vots a favor de la congelació de l’EEES a la UAB, els suport de professors i professores...) tan sols s’ha obert una campanya mediàtica de propaganda a favor de Bolonya per part del Ministeri així com de les autoritats universitàries. Una campanya que, com explica el Tomàs a l’entrada del quinzè dia de vaga, no és sinó el contrari del que demanem i que no respon ni a la realitat del que suposa l’EEES, ni a la mínima oposició als nous plans d’estudi que diuen que hi ha, tal i com hem demostrat diverses vegades.


D'aquesta manera, i malgrat tot el que puguen dir, els i les estudiants continuem lluitant per la paralització dels nous plans d’estudi; i una mostra n’és la jornada de concerts que es farà demà al campus de Burjassot, o la xocolatà i la falla preparades per l’assemblea de Tarongers. Actes lúdic-reivindicatius que precediran la jornada de vaga i manifestació del dijous, convocada arreu de l’Estat i dels Països Catalans.


Així que, una vegada més,

Aturem Bolonya.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aturem, aturem... Però açò no s'atura!
És indignant veurem com la ficció supera a la realitat. Els mitjans, els governants amb les mans plenes i la falsificació i manipulació dels fets, estan fent que, a poc a poc, adelantem la nostra lluita. I això ja no té punt de tornada.

Per mi, això és més que una vaga de fam.

Muak, Paqüelo/xurriflor!